1. Home
  2. Hotelmanagement
  3. Studieprogramma

Studieprogramma

De praktijk van gastvrijheid, organiseren en ondernemerschap staat de mbo-opleiding Hotelmanagement centraal. Met onze partners uit het bedrijfsleven, de docenten uit de praktijk en ons uitgebreide netwerk zorgen wij ervoor dat onze studieprogramma’s gericht zijn op de veranderingen en kansen in de wereld van de toekomst. Zo word jij onmisbaar in je toekomstige werkveld.

Mbo4 in 1 of 2 jaar

Je kunt de mbo-opleiding in slechts twee jaar afronden. Je kunt deze mbo4-opleiding ook in slechts één jaar afronden als je kiest voor het fasttrackprogramma. Het fasttrackprogramma is bedoeld voor zeer gemotiveerde studenten met de juiste vooropleiding. Start je in januari, dan doe je (kosteloos) een half jaar langer over de opleiding.

Praktijkgericht

Alles wat je leert breng je direct in de praktijk tijdens praktijkopdrachten, projecten en (internationale) stage(s). Je neemt tijdens je studie een kijkje in de keuken van bedrijven zoals het met drie Michelinsterren bekroonde restaurant De Librije of Hotel Okura Amsterdam. Leer zelf koken in de kookstudio en ontdek de beste manier om gasten te ontvangen in ons speciale receptielokaal. Eén van de hoogtepunten van deze opleiding is Mijn TopTent: tijdens dit project bedenk je je eigen concept voor een restaurant. Van het thema tot de menukaart en locatie: het is helemaal aan jou.

Wat doe je bij de mbo-opleiding Hotelmanagement?

Projecten bij mbo Hotelmanagement ♥ Middelbare Hotelschool
  • Projecten bij mbo Hotelmanagement ♥ Middelbare Hotelschool
    Projecten bij mbo Hotelmanagement ♥ Middelbare Hotelschool
  • Noud is eventmanager en werkt op het Amsterdam Dance Event
    Noud is eventmanager en werkt op het Amsterdam Dance Event
  • Stage lopen bij Hotelmanagement mbo
    Stage lopen bij Hotelmanagement mbo

Meer weten? Vraag vliegensvlug de studiegids aan

Om je beter te kunnen adviseren bij jouw studiekeuze kunnen we contact met je opnemen. Het privacy statement van Tio is van toepassing op dit formulier.